Cinewall

Cinewalls zijn de laatste jaren enorm populair geworden als een stijlvolle manier om een televisie en eventueel een elektrische haard in woonkamers of thuisbioscopen te integreren. Een cinewall is in feite een voorzetwand waarin ruimte is gemaakt voor het plaatsen van een televisie en/of haard, vaak gecombineerd met sfeerverlichting en opbergmogelijkheden. De klusjesmannen van KlareKlus kunnen verschillende soorten cinewalls bouwen, afhankelijk van de wensen van de klant en de inrichting van de ruimte. Hieronder volgt een overzicht van enkele populaire soorten cinewalls die KlareKlus kan realiseren:

Standaard Cinewall met TV-Nis en Elektrische Haard: Dit is de meest voorkomende cinewall, bestaande uit een gladde wand met uitsparingen voor een televisie en een elektrische haard. Vaak wordt er LED-verlichting toegevoegd rondom de nis(sen) om sfeer te creëren.

Cinewall met Geïntegreerde Opbergruimte: Naast de ruimte voor de televisie en de haard, bevat deze cinewall ingebouwde kasten of planken voor het opbergen van boeken, decoraties of audiovisuele apparatuur. Dit type cinewall combineert functionaliteit met esthetiek.

Cinewall met Zwevend TV-Meubel: Een variant waarbij onder de televisie een zwevend meubel wordt geïntegreerd voor extra opslagruimte. Het zwevende effect draagt bij aan een moderne en ruimtelijke uitstraling.

Cinewall met 3D-Panelen of Natuursteen: Voor een extra luxueuze uitstraling kunnen 3D-panelen of platen van natuursteen (zoals marmer) in de cinewall worden verwerkt. Dit type cinewall voegt een unieke textuur en een high-end look toe aan de ruimte.

Hoek Cinewall: Speciaal ontworpen voor hoekopstellingen in de kamer, waarbij de cinewall in een hoek wordt gebouwd om ruimte te besparen en een gezellige kijkhoek te creëren.

Cinewall met Meerkleurige LED-Verlichting: Bij deze optie wordt de cinewall uitgerust met LED-strips die van kleur kunnen veranderen. De gebruiker kan de kleur van de verlichting aanpassen aan de sfeer of het thema van de avond.

Modulaire Cinewall: Een flexibele optie waarbij de cinewall bestaat uit verschillende modulaire componenten die kunnen worden aangepast of veranderd naargelang de behoefte of wens van de klant.

De klusjesmannen van KlareKlus kunnen adviseren over het beste type cinewall voor uw ruimte, rekening houdend met de stijl van uw interieur, de beschikbare ruimte, en uw persoonlijke wensen. Zij zorgen voor een professionele installatie, waarbij ook gedacht wordt aan het netjes wegwerken van kabels en het zorgen voor voldoende ventilatie voor elektronische apparaten.

Vraag direct een offerte aan of neem vandaag nog contact met ons op!