Tarieven

Vanaf 60 euro staat de klusjesman van KlareKlus al bij u thuis. Bij KlareKlus wordt de totaalprijs voor een klus opgebouwd uit verschillende onderdelen.

Allereerst is er het arbeidsloon, dat wordt berekend op basis van het aantal gewerkte uren. Daarnaast kunnen er kosten zijn voor het benodigde materiaal, zoals verf, gereedschap of andere benodigdheden voor de klus. Deze materiaalkosten worden apart in rekening gebracht en zonder winstopslag aan u doorberekend. Tot slot kunnen er ook extra kosten ontstaan, zoals parkeerkosten. Indien de klusjesman parkeerkosten moet maken tijdens het uitvoeren van de klus, zullen deze kosten ook worden doorberekend aan de klant. Ook hierbij rekenen wij geen winstopslag.

Het totale bedrag voor de klus wordt dus opgebouwd uit het uurloon, plus de kosten voor materiaal en eventuele extra kosten zoals parkeerkosten. We maken de kosten inzichtelijk en maken duidelijke prijsafspraken met u. Per klus zal de klusjesman vooraf afspraken met u maken over de prijs.

Op aanbiedingen en offertes van KlareKlus zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.


Weten wat uw klus gaat kosten? Neem contact met ons op of vraag direct een offerte aan!