Houtwerk

Bij KlareKlus geloven we in de tijdloze schoonheid en duurzaamheid van hout. Ons toegewijde team van vakmensen combineert traditioneel vakmanschap met innovatieve technieken om een breed scala aan houtwerkoplossingen te bieden voor elk project. Of u nu op zoek bent naar verfijnd lijstwerk, stijlvolle plinten, decoratieve sierlijsten, solide deurposten, veelzijdige kozijnen (inclusief materialen anders dan hout), op maat gemaakte horren, prachtige wand- en plafondpanelen, of functionele vensterbanken, bij KlareKlus maken we uw houten dromen werkelijkheid.

Onze Diensten:

  • Lijstwerk: Geef uw interieur een verfijnde uitstraling met ons vakmanschap in lijstwerk. Van elegante kroonlijsten tot gedetailleerde raam- en deuromlijstingen, wij bieden maatwerkoplossingen die perfect passen bij uw stijl.
  • Plinten: Onze plinten zijn niet alleen functioneel, maar ook decoratief. Ze zorgen voor een naadloze overgang tussen wanden en vloeren, waardoor uw ruimte een gepolijste uitstraling krijgt.
  • Sierlijsten: Voeg een vleugje elegantie toe aan uw interieur met onze sierlijsten. Onze ambachtslieden creëren prachtige en gedetailleerde sierlijsten die de esthetiek van elke ruimte versterken.
  • Deurposten en Kozijnen: Of het nu gaat om houten, metalen of andere materialen, wij ontwerpen en installeren deurposten en kozijnen die perfect passen bij uw deuren en ramen, met aandacht voor functionaliteit en design.
  • Horren: Houd insecten buiten en laat frisse lucht binnen met onze op maat gemaakte horren. Wij bieden duurzame horren die naadloos passen bij uw ramen en deuren.
  • Wand-, Plafond- en Akoestische Panelen: Creëer een unieke sfeer in uw ruimte met onze wand- en plafondpanelen. Of u nu op zoek bent naar akoestische oplossingen of artistieke accenten, wij leveren hoogwaardige panelen die aan al uw eisen voldoen.
  • Vensterbanken: Onze vensterbanken zijn niet alleen functioneel, maar ook stijlvol. Kies uit verschillende houtsoorten en afwerkingen om een vensterbank te creëren die perfect past bij uw interieur.