Over ons

Welkom bij KlareKlus, uw vertrouwde partner voor al uw klus- en onderhoudsbehoeften. Wij zijn er trots op om onze klanten hoogwaardig vakmanschap en professionele service te bieden. Of het nu gaat om kleine reparaties, grote renovatieprojecten of alles daartussenin, onze klusjesmannen staan voor u klaar om uw woon- en werkomgeving te verbeteren.

Onze Klusjesmannen

Onze toegewijde klusjesmannen hebben jarenlange ervaring en zijn gedreven door een passie voor vakmanschap. Bij KlareKlus geloven we in de kracht van vakkundigheid en precisie. Onze klusjesmannen hebben niet alleen een gedegen achtergrond in kluswerk, maar ze brengen ook unieke vaardigheden en expertise met zich mee.

Een van onze bijzondere troeven is dat onze hoofdklusjesman tevens een gediplomeerd automonteur is. Deze aanvullende expertise stelt ons in staat om niet alleen uw huis, maar ook uw voertuigen met de grootste zorg te behandelen. Of het nu gaat om het oplossen van mechanische problemen, het uitvoeren van onderhoud aan uw auto, of het installeren van accessoires, u kunt vertrouwen op de deskundigheid van onze klusjesman.

Bovendien heeft onze hoofdklusjesman een uitgebreide doe-het-zelf vakopleiding afgerond. Deze opleiding heeft hem voorzien van diepgaande kennis waarmee hij kan zorgen voor een volledig interieur op maat, een professionele afwerking van badkamer en toilet, verlichting, houtwerk, en nog veel meer.

Onze Missie

Bij KlareKlus streven we ernaar om onze klanten te voorzien van duurzame oplossingen die voldoen aan hun specifieke behoeften. Ons doel is om een positieve impact te hebben op uw leefomgeving, of het nu gaat om het verbeteren van uw woning, kantoor of voertuig. We geloven in eerlijkheid, integriteit en transparantie in al onze interacties.

Ons werkgebied

KlareKlus is beschikbaar voor klussen in Delft, Zoetermeer, Gouda, Rotterdam en omstreken. Wij rekenen geen voorrijkosten binnen dit gebied. Heeft u een klus in een ander gebied? Neem dan contact op om te zien wat de mogelijkheden zijn.

Neem Contact Op

KlareKlus staat altijd klaar om uw klusbehoeften te bespreken en oplossingen op maat te bieden. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor een vrijblijvende offerte of om vragen te stellen over onze diensten.