Levensloopbestendig

Levensloopbestendige maatregelen zijn aanpassingen in een woning die het mogelijk maken om zo lang mogelijk zelfstandig thuis te blijven wonen, zelfs bij fysieke beperkingen of ouderdom. Een klusjesman kan verschillende van deze aanpassingen realiseren.

Bent u op zoek naar een betrouwbare klusjesman die uw woning levensloopbestendig kan maken? Ons team van ervaren klusjesmannen is gespecialiseerd in het aanpassen van woningen om ze geschikt te maken voor alle levensfasen. Ontdek hoe ons klusbedrijf u kan helpen uw huis comfortabel en veilig te maken voor de toekomst. Denk hierbij aan:

1. Drempels aanpakken
Onze klusjesmannen zijn experts in het verwijderen of verlagen van drempels binnen uw woning, wat de toegankelijkheid aanzienlijk verbetert en de kans op struikelen vermindert.

2. Veiligheid in de badkamer
KlareKlus installeert steunbeugels en handgrepen waar u ze het meest nodig heeft, zoals in de badkamer en bij het toilet. Ook kunnen onze klusjesmannen een antislipvloer leggen of een inloopdouche installeren om het gebruiksgemak te verhogen en de veiligheid te garanderen.

3. Toegankelijkheid verhogen
Of het nu gaat om een verhoogd toilet of het plaatsen van automatische deuropeners, onze klusjesmannen zorgen ervoor dat elke hoek van uw huis toegankelijk blijft, ongeacht uw mobiliteit.

4. Betere verlichting
KlareKlus zorgt voor een optimale verlichting in uw hele huis, wat essentieel is om de veiligheid te verhogen en het risico op vallen te verlagen.

5. Traplift installatie
Als uw woning meerdere verdiepingen heeft, kan KlareKlus een traplift installeren om te zorgen dat u moeiteloos alle niveaus van uw huis kunt bereiken.

6. Keukenaanpassingen
Onze klusjesmannen kunnen uw keuken aanpassen met ergonomische aanpassingen zoals verstelbare werkbladen en uitschuifbare kasten, wat helpt om uw keuken praktischer en toegankelijker te maken.

7. Domotica
KlareKlus integreert ook moderne domoticatechnologieën in uw woning, zoals systemen om verlichting, verwarming, en andere huishoudelijke apparaten automatisch te bedienen, wat bijdraagt aan een comfortabele en zelfstandige woonomgeving.

Kies voor klusbedrijf KlareKlus, waar onze klusjesmannen met hun expertise en toewijding uw woning perfect levensloopbestendig maken. Neem direct contact op om te zien hoe wij uw huis kunnen transformeren in een veilige en comfortabele omgeving voor de toekomst.