Werkgebied

Wij zijn gevestigd in Rotterdam en bieden onze hoogwaardige klusdiensten aan in de omliggende gemeenten. Bij KlareKlus streven we ernaar om uw klusprojecten eenvoudig, stressvrij en kostenefficiënt te maken, en we staan altijd paraat om aan al uw behoeften te voldoen.

Ons Werkgebied
KlareKlus bedient een breed werkgebied dat zich uitstrekt tot verschillende plaatsen in de regio Rotterdam en omgeving. Hier is een lijst van de plaatsen waar KlareKlus actief is:

BergschenhoekCapelle aan den IJsselMoordrechtSchiedam
Berkel en RodenrijsGoudaNieuwerkerk aan den IJssel Waddinxveen
Bleiswijk Krimpen aan den IJsselRotterdamZevenhuizen

Geen Voorrijkosten binnen Ons Werkgebied
Bij KlareKlus begrijpen we dat klanttevredenheid voorop staat. Daarom brengen wij binnen ons werkgebied geen voorrijkosten in rekening. U kunt erop vertrouwen dat wanneer u ons nodig heeft, we zonder extra kosten bij u zullen zijn.

Buiten Ons Werkgebied?
Bent u woonachtig buiten ons werkgebied maar heeft u toch onze klusdiensten nodig? Geen zorgen! Neem gewoon contact op met KlareKlus, en we zullen ons best doen om u te helpen. We begrijpen dat elke situatie uniek is, en we staan open voor het bespreken van mogelijkheden om u van dienst te zijn.

Contacteer Ons
Bij KlareKlus geloven we in persoonlijke service en open communicatie. Als u vragen heeft over onze diensten, ons werkgebied, of als u direct een afspraak wilt maken, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Telefoon: 010 307 18 96
E-mail: info@klareklus.nl
Adres: Goudkruid 41, 3068 SR Rotterdam

Ons vriendelijke en professionele team staat altijd voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te helpen met uw klusprojecten. Bij KlareKlus streven we ernaar om klussen eenvoudig te maken, en we kijken ernaar uit om met u samen te werken.