Ontdek Wat het Kost om je TV op te Laten Hangen

Welkom bij de TV Ophangservice van KlareKlus! Bent u op zoek naar een professionele en veilige manier om uw tv op te hangen? Onze ervaren klusjesmannen staan klaar om u te helpen. Vul het onderstaande offerteaanvraagformulier in, en we nemen zo snel mogelijk contact met u op om uw wensen te bespreken en een vrijblijvende offerte op maat te maken.


Vraag hier een Offerte aan

Vul onderstaand formulier in om een offerte aan te vragen voor onze TV ophangservice:

Aanvraagformulier offerte TV-ophangservice
Op wat voor soort muur moet de TV worden bevestigd?
Beschikt u al over de juiste ophangbeugel?
Wilt u de kabels weggewerkt hebben?

Kwaliteitsproducten om uw TV op te hangen

Om ervoor te zorgen dat uw tv stevig en veilig wordt opgehangen, is het belangrijk dat de juiste materialen worden gebruikt. Indien u gebruikt maakt van de TV Ophangservice van KlareKlus schaffen wij desgewenst de juist materialen zonder winstopslag voor u aan.

Beugels om TV’s op te Hangen

Voor een veilige en stevige bevestiging van uw tv aan de muur of het plafond, zijn er verschillende TV beugels beschikbaar.

Vaste TV Beugel

Kantelbare TV Beugel

Draaibare TV Beugel

Draai- en kantelbare TV Beugel

Kabelgoten

De makkelijkste manier om uw installatie netjes af te werken en kabels uit het zicht te houden, is door het gebruik van kabelgoten. Deze zijn eenvoudig te installeren en zorgen voor een opgeruimde en professionele uitstraling van uw tv-opstelling.

Kwaliteitsproducten van Vogel’s

Vogel’s staat bekend om zijn hoogwaardige ophangsystemen en accessoires voor tv’s. Hun producten combineren functionaliteit met een strak design, waardoor uw tv perfect in uw interieur past.


Waarom kiezen voor de TV Ophangservice van KlareKlus?

  • Professionele Installatie: Onze ervaren klusjesmannen zorgen voor een veilige en nauwkeurige installatie van uw tv.
  • Kwaliteitsmaterialen: We gebruiken alleen hoogwaardige beugels en accessoires om ervoor te zorgen dat uw tv stevig aan de muur hangt.
  • Netjes en Opruimt: We zorgen ervoor dat alle kabels netjes worden weggewerkt, zodat uw tv-opstelling er strak en opgeruimd uitziet.
  • Snel en Betrouwbaar: Wij werken efficiënt en betrouwbaar, zodat u snel kunt genieten van uw perfect opgehangen tv.

Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen u graag verder!


Vul vandaag nog het offerteaanvraagformulier in en laat KlareKlus uw tv professioneel ophangen. Samen zorgen we ervoor dat uw tv-opstelling er perfect uitziet!

Geplaatst in TV ophangservice en getagd met .