Tv laten ophangen: deze informatie hebben wij van u nodig

Wilt u ook uw tv laten ophangen door de klusjesmannen van KlareKlus? Om een nauwkeurige offerte te kunnen maken voor het ophangen van een televisie hebben wij de volgende gegevens van u nodig:

  1. Afmeting van de televisie: Dit is belangrijk om het juiste montagesysteem en de benodigde bevestigingsmaterialen te kiezen.
  2. Type muur waarop de televisie wordt gemonteerd: Bijvoorbeeld gipsplaat, baksteen, beton, etc. Dit is van invloed op de keuze van bevestigingsmaterialen en de benodigde tijd voor de installatie.
  3. Soort beugel of montagesysteem: Bijvoorbeeld een vaste muurbeugel, kantelbare beugel of een volledig beweegbare arm. Heeft u nog geen beugel en wilt u dat wij deze voor u bestellen? Geef ons dan ook het merk en type van uw tv door.
  4. Kabelmanagement: Of en hoe u wil dat kabels worden weggewerkt. Dit kan variëren van eenvoudige kabelbinders tot het inbouwen van kabelgoten of het frezen van sleuven in de muur.
  5. Extra apparatuur: Of er extra apparatuur zoals een soundbar, gameconsole of mediaplayer moet worden aangesloten en hoe deze moet worden geplaatst ten opzichte van de televisie.
  6. Locatie van het stopcontact: De afstand van de televisie tot het dichtstbijzijnde stopcontact kan van invloed zijn op het kabelmanagement en de noodzaak voor eventuele extra elektriciteitsvoorzieningen.
  7. Voorkeursdatum en -tijd voor installatie: Dit helpt bij het plannen van de werkzaamheden.
  8. Eventuele bijkomende wensen: Zoals het instellen van de televisie, het aansluiten op het internet of een thuisnetwerk, en andere specifieke verzoeken.

Het is ook handig als u foto’s van de muur en de locatie waar de televisie moet komen te hangen kan verstrekken, zodat de klusjesman eventuele uitdagingen vooraf kan inschatten. Een goede communicatie over deze details helpt bij het maken van een nauwkeurige offerte en zorgt voor een soepele installatie.

Maak ook gebruik van onze TV ophangservice en neem direct contact op met KlareKlus!

Geplaatst in TV ophangservice en getagd met .